Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geniet van een Avond vol Live Muziek met Lisette Schriever & Friends bij De Gele Kameel

april 26

Vier de vooravond van koningsdag bij de gele kameel
De vooravond van Koningsdag wordt extra speciaal bij De Gele Kameel. Op vrijdag 26 april vanaf 20:00 uur, nodigen we je uit voor een hartverwarmende liveoptreden van Lisette Schriever & Friends. Met haar betoverende stem en akoestische gitaar zal Lisette de avond vullen met melodieën die zowel de ziel raken als het hart verwarmen.

De perfecte prelude op Koningsdag
Maak je klaar voor Koningsdag met een avond vol muziek en samenzijn. Lisette en haar getalenteerde vrienden zullen een repertoire ten gehore brengen dat een mix is van geliefde klassiekers en verrassende nieuwe nummers. Dit is de ideale gelegenheid om in de sfeer te komen voor Nederlands grootste feestdag!

Een nacht vol speciale momenten
Mis niet de kans om deel uit te maken van deze bijzondere avond in het sfeervolle grand café van De Gele Kameel. Geniet van onze uitstekende selectie bieren en wijnen terwijl je luistert naar de liveoptredens.

Details van het Evenement:
Datum: Vrijdag 26 april
Tijd: Vanaf 20:00 uur
Locatie: De Gele Kameel

Zorg dat je erbij bent en ervaar zelf waarom live muziek bij De Gele Kameel altijd iets bijzonders is. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor deze muzikale avond! 🎶🎸

Gegevens

Datum:
april 26

Organisator

de Gele kameel
Telefoon
0591 745 440
E-mail
info@degelekameel.nl

Locatie

De gele kameel
Raadhuisplein 28 A1
Emmen,Drenthe7811 APNederland
+ Google Maps
Telefoon
0591 745 440